VISIONER

I denne sektion kan du læse om mine visioner
FREELANCEJOURNALIST

Kenneth Hansen

Lige fra barnsben har jeg haft en meget nørdet tilgang til fodbold, hvor utallige papirsblokke er blevet brugt på at notere mål, trupper, opstillinger og mulige transferrokader ned. 

Efter et par år med lidt for meget mikrofonholderi, båndarbejde og de samme rubrikker tog jeg denne sommer en beslutning om at gå freelance for i bund og grund lave noget i dagligdagen, jeg følte gav mening.

Jeg har en vision og en målsætning om at finde og formidle anderledes historier fra sportens verden og ønsker samtidig at udfordre mig selv nok til, at skrive til og udkomme for et andet publikum end tidligere.

Fodbolden, og sport generelt, skal stadig danne fundamentet for mine skriv, men fortællingerne om græsrødsfodbolden eller personen bag idrætsudøveren er for mig en langt mere interessant og relevant vinkling end floskler og ligegyldige udtalelser uden perspektiv eller dybde.

Derudover har jeg visioner om, at mine fortællinger kan være med til at hjælpe forholdene for udsatte eller hårdt ramte i samfundet. Journalistik, foreningsarbejde og CSR-strategier skal i en tretrinsraket være med til at synliggøre og hylde de projekter og de mennesker, der på daglig basis gør en kæmpe forskel for folk, der i den grad har brug for opmuntring i deres tilværelse.

Her påtager jeg mig gerne journalistkasketten, og jeg hører gerne fra dig, hvis du har ønske om at varetage én af de andre nævnte roller i tretrinsraketten.
phoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram