Tipsbladet: Dansk revanche i London

27.08.2019

Brentfords tre danske musketerer drømmer om Premier League

(Produceret til Tipsbladet fredag d. 23. august - dette er blot et uddrag)

Efter mareridtssæsoner i fjor er emiliano marcondes, mathias Jensen og Christian nørgaard alle på jagt efter oprejsning i det engelske. tipsbladet har besøgt de tre tidligere superliga- profiler i london til en snak om fortiden, nutiden og fremtiden samt et generelt kig på sæsonen, der venter i den næstbedste engelske række, the Championship.

Stedet er næppe det første på to do-listen, når titusindvis af danskere år efter år sætter kursen mod Lon- don, men i de seneste par år er Brentford blevet hjemsted for mere end en håndfuld fodboldspillere med dansk pas.

Antallet er vokset igen denne sommer med tilgangene af Christian Nørgaard og Mathias Jensen, og senest sluttede det tidligere FCK- talent Mads Roerslev sig til danskerkolonien i den engelske hovedstad, der i forvejen talte Henrik Dalsgaard, Mads Bech Sørensen, Luka Racic og Emiliano Marcondes.

Også på trænerposten er der dansk islæt i form af Thomas Frank, der står foran sin før- ste hele sæson i det engelske, efter han over- tog sædet fra Dean Smith, der senere endte med at tage Aston Villa tilbage til Premier League efter flere års fravær.

Brentford sluttede i fjor midt i tabellen på en 11. plads med ti point op til de attraktive playoff-kampe, men danskerklubben var med sine 73 mål blandt ligaens mest scorende mandskaber, hvor kun de tre oprykkere samt West Bromwich nettede flere gange undervejs i sæsonen.


Kategorier
phoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram