Radio: Fodboldeffekten på Radio100

27.08.2019

Fodboldeffekten

I denne uges udgave af Fodboldeffekten har Oliver besøg af kommentator Kenneth Hansen. Der bliver snakket om VM i 1998, Battle of the buffet, spansk fodbold i 2016 og VM i 2018. Din vært er: Oliver Routledge

Fodboldeffekten er programmet hvor vi vender de største højde -og lavpunkter inden for verdens vigtigste sport. Sammen med nogle af landets bedste eksperter og tidl. fodboldspillere gennemgår vi fodboldhistorien og genoplever de følelser som kun fodbold kan frembringe. Din vært er Oliver Routledge.

Du kan høre udsendelsen her: https://radioplay.dk/podcast/fodboldeffekten/lyt/2018811/

Kategorier
phoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram