Podcast: Mediano - Den store optakt til Serie A-sæsonen 2019/2020

27.08.2019
AF KENNETH HANSEN

Podcast: Startskuddet har lydt i flere af de andre store ligaer, og nu er turen så endelig kommet til Italien og Serie A. Vi giver dig her den helt store optakt til sæsonen i Støvlelandet.

Her får du Medianos store Serie A-optakt, hvor mesterskabskampen, danskerne i rækken og de formåede bundhold kommer under lup.

Efter flere måneders Calcio-dvale, ruller bolden atter i Italien. På lørdag sparker Parma og Juventus den nye sæson i gang på Stadio Ennio Tardini.

Netop Juventus, der har sikret sig mesterskabet i de seneste otte sæsoner, er blandt de helt store samtaleemner, ligesom Antonio Contes indtog i Inter, bliver flittigt debateret.

Kenneth Hansen er vært på udsendelsen, og med sig i studiet har han Karsten Krogh, der igen i år skal kommentere kampe fra Serie A, og fodboldspiller i HIK, Jonas Hebo Rasmussen, der i årevis har haft et godt øje til bold fra netop Støvlelandet.

Du kan høre hele udsendelsen her:

Kategorier
phoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram